woensdag 24 februari 2010

Hoedt u voor namaak

En ja hoor, er is weer een nieuwe poging gedaan om de haartransplantatiekliniek waar Gerard Joling recentelijk haarstamceltransplantatie onderging in diskrediet te brengen.
De klinieken die steeds meer last krijgen van het succes van de bewezen, littekenvrije en vrijwel pijnloze methode hebben 'unaniem' een persbericht opgesteld om de consument te waarschuwen voor 'misleidende praktijken'.
Als je de persberichten leest val je van je stoel: wat een brutaliteit!
Men beweert dat met de huidige techniek haarstamcellen uit haarfollikels niet vermenigvuldigt kunnen worden. Verplaatsen zou kunnen, maar dan is het weg uit het donorgebied, beweert men onder andere.
Deze techniek onderscheid zich juist daarin: er is bijna volledige hergroei (meer dan 90%) in het donorgebied waardoor het donorgebied meerdere malen gebruikt kan worden.
Een aantal artsen die snel hun handtekening hadden gezet op de persverklaring, is erachter gekomen dat de tekst van het concept heel anders was dan het naar buiten gebrachte persbericht (hoezo bedrog en misleiding), dat sommigen zich uitgaven voor arts en dat niet zijn en dat de techniek wel degelijk werkt.
Onmiddellijk zijn er door betreffende artsen rectificaties verstrekt om de boze aantijgingen ongedaan te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten